fredag 14 augusti 2020

Tyrni-persikkapilvi

 

Tyrni-persikkapilvi

4 annosta

Ainekset
  • 5 dl vettä 
  • 1 ½ dl jäisiä tyrnejä
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl mannasuurimoita
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • ½ tlk (410/240 g) persikoita tai 1 prk (à 125 g) persikkasosetta
Valmistusohje

Sulata tyrnit ja soseuta ne. Laita kattilaan vesi ja sose ja kiehauta. Siivilöi ja kaada liemi takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja kuumenna neste uudelleen kiehuvaksi.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan nesteeseen ja anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Jäähdytä puuro.

Vaahdota vaniljakastike. Jos käytät säilykepersikoita, valuta ja soseuta persikat. Vatkaa vispipuuro kuohkeaksi ja sekoita kaikki aineet yhteen.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/resepti/artikkeli-1.298719


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar