Vägde smuldegen för att få exakt en tredjedel. Använde kvark, creme fraiche och gräddfil i kvarksmeten.
Gräddade nog minst 30 min, men man får akta att den inte blir för torr heller.
Pellillinen
250 g margariinia
8 dl vehnäjauhoja
3,5 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl piimää tai maitoa
1 muna
500 g rahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
reilusti mustikoita (8dl frusna+2 msk potatismjöl)
Sulata margariini ja sekoita kuivien aineiden kanssa murumaiseksi. Ota 1/3 muruseoksesta erilleen ja lisää lopputaikinaan piimä ja muna. Levitä pellille. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä pohjan päälle täyte ja ripottele päälle mustikat ja viimeiseksi muruseos. Paista 200 asteessa n. 20 min.
250 g margariinia
8 dl vehnäjauhoja
3,5 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl piimää tai maitoa
1 muna
500 g rahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
reilusti mustikoita (8dl frusna+2 msk potatismjöl)
Sulata margariini ja sekoita kuivien aineiden kanssa murumaiseksi. Ota 1/3 muruseoksesta erilleen ja lisää lopputaikinaan piimä ja muna. Levitä pellille. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä pohjan päälle täyte ja ripottele päälle mustikat ja viimeiseksi muruseos. Paista 200 asteessa n. 20 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar