Lingon-kvarkpaj i långpanna
Ainekset
Pohja
- 300 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
- 2 dl Dansukker Ruokokidesokeria eller vanligt strösocker
- 2 munaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ruisjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 500 g maitorahkaa eller en blanding av syrade mjölkprodukter (kvark, turkisk yoghurt, gräddfil)
- 2 munaa
- 1 dl socker (ursprungligen rårörsocker)
- Lite vaniljpulver
Pinnalle
- 300 g tuoreita tai pakastepuolukoita
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Sekoita rahka, munat ja sokerit keskenään ja kaada piiraspohjan päälle. Ripottele pinnalle puolukat.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20-30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä. Tarjoa jäähtyneenä.
Det här var en god botten. Bytte alltså ut en dl mjöl mot rågmjöl, i receptet ovan finns ändringarna med.
Skulle gärna pröva med att öka kvarkmängden till 750 och tillsätta ett ägg och eventuellt maizena.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar